fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

За мен

 IMG_5856_1024x678.jpegЗдравейте, казвам се Христо Господинов,

Завършил съм в НСА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" СДК Класически, Източноазиатски и Антицелулитен масаж при проф. Крайджикова. Притежавам  (3-три) сертификата от Асоциация на Физиотерапевтите в България и Японска диплома за Юмейхо терапия от Института за Превантивна Медицина и практика Токио Япония (Лицензиран Юмейхо терапевт) и Сертификат за Хиропрактика и Структурна Остеопатия ,Сертификат за Миофасциален масаж при болки в гърба и кръста Сертификат за мануален лимфен дренаж,Дипломиран МАСТЪР Боуен терапевт.
Практикувах баскетбол  в продължение на 18 години мислих си,че това ще бъде сферата, в която ще се развивам и работя занапред.
Завърших висшето си образование в НСА "Васил Левски", но не се насочих към треньорска дейност, защото вече се бях запознал  със силата на масажа и мануалната терапия. В професионален спорт често получавах травми и намирах успокоение като се доверявах  на алтернативна медицина. Това ме наведе на мисълта, че новото ми амплоа трябва да бъде носочено към този вид  дейност. Започнах усилено на изучавам всички видове масажи и терапии.
Сега се старая да помагам на всеки човек да се справи със съпътстващите го проблеми и изпитвам огромно удоволетворение към това. Силата на масаж и мануалната терапия е да премахва енергийните блокади и да отпуска тялото и духа.

Щастлив съм, когато моите клиент си тръгват с удовлетвореност и благодарност!

{jcomments off} umeiho.jpg

 hiropractika.jpg   jakob.jpg jakob 1 1 1.jpg

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега