fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Масаж при болки в кръста

DSC_9023_1024x683.JPG Изпитвате умора, болки в гърба и кръста, схващания и напрежение? Доверете се на най-древното лечебно средство - масажът! Запази час на телефон 0893414609

Масажа при болки в кръста се прави при различни травми и заболяване на кръста.
Чрез лечебния масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н.

Mасаж при болки в кръста ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване
Всеки от нас поне веднъж се оплаква от нетърпими болки в областта на кръста (долната част на гърба). Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, като се диагностицират проблемите и съпътстващата остра или хронична болка в кръста или гърба. Ние ще наблегнем на прилагането на определен вид лечебна техника с която ще премахнем чувството за дискомфорт!

Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от конкретния проблем, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.
Масажа подобрява кръвообръщениете както и дейността на лимфната система, жизнено важни за премахване на болката. Постига се подобряване на обмяната на веществата и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.
Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Масажа при болки в кръста е утвърден в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

Цени:

45лв за 30минути

60лв за 60минути

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница)

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега