fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Дълбокотъканен масаж

 

DSC_9064_1024x683.JPGOт дълбока древност Дълбокотъканият масаж е прилаган с лечебна цел.Дълбокотъканият масаж използва различни масажни похвати,чрез които предизвиква в тялото на пациента промени,които благоприятно премахва възпалителните процеси и засилва кръвообръщението и подобрява лимфата

Чрез серии от концентрирани техники масажът действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болките. Подобрява кръвообръщението. Дълбокотъканният масаж е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика. Масажът се извършва със сила, която е в комфорта на клиента. Често се използва едновременно като диагностичен и терапевтичен метод.

Той подготвя меките тъкани за последващите мануално-терапевтични процедури, подобрява подвижността на тъканите и тяхната еластичност, стимулира лимфния ток в и около меките тъкани на опорно-двигателния апарат. Спомага за нормализиране на патологично повишения мускулен тонус и мускулен спазъм. Използва се както при остри, така и хронични състояния.
 Дълбокотъканния масаж e осебенно подходящ при :

​обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване, гинекологични проблеми.

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница)

Ценa (30минути)- 60лв.  (60минути)- 80лв

 

Дълбокотъканият масаж се прилага като помощно средство в комплексния лечебен процес,за подпомагане възстановяването на функцията на органи и системи при различни проблеми на опорно-двигателния апарат.
Масажът се използва като лечебно и профилактично средство против усложнение в комплексното лечение при различните заболявания и травми на човешкия организъм.Неговото физиологично и благоприятно въздействие върху болезнените области от тялото Ви.
Има ли болка от дълбокотъканния масаж?
Не е задължително да има болка при този вид масаж..
Колко бързо ще получа резултати с дълбокотъканния масаж?
Повечето хора съобщават невероятно облекчение веднага след първата или втората  процедура.
Какво може да помогне за намаляване на възпалението?
Дълбокотъканен масаж ще помогне на възпалението и болезнените области .Важно е да се пие много вода след дълбокотъканния масаж, за да помогне за промиване на млечна киселина от тъканите. Ако не го направите е по-вероятно да имате възпаление на следващия ден.
 Много хора питат за по-голям натиск, мислейки си, че ако терапевтът просто използва по-голяма сила, те ще могат да се отърват от всичките си болки веднага. Това просто няма да се случи.
В действителност общата скованост и дискомфорт в болезнените области се премахва от мускулите с програма, включваща упражнения, работа върху стойката си, начини за правилна стойка на тялото в пространсвото, техники за релаксация и редовни сеанси от масаж, за да запазите вашите мускулни навици.

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

Ползи от  Fullrelax ваучер за подарък (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;
- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него);

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега